<< Tillbaka

Matthew Williamson + H&M


Bilder från Style.com och Hm.com (fotograferat av Magnus Magnusson)
Efter succén med de andra två sammarbetena (Robetro Cavalli och Comme des Garcons) mellan designer och H&M, kommer ytterligare ett - med Matthew Williamson!
Matthew, som innan var Puccis chefsdesigner, är känd för att använda starka färger, och etniska influenser i sina kollektioner. Spännande!

”Det är en fantastisk möjlighet att få arbeta med H&M och skapa engångskollektionen Matthew Williamson for H&M. Jag gillar att H&M har skapat ett helt nytt fenomen inom modevärlden med sin banbrytande idé att samarbeta med utvalda designers och låta dem skapa begränsade kollektioner. Det är spännande att de kreationer jag skapar för H&M kommer att finnas tillgängliga och förhoppningsvis vara till glädje för så många människor över världen över”, säger Matthew Williamson, som man kunde läsa i pressmeddelandet.

Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M, säger
Matthew Williamson har en kreativitet och ett sätt att arbeta med mönster som han kombinerar på ett helt nytt sätt. På så vis skapas en toppmodern London-look. Plaggen är för den som vill sticka ut, men kläderna kan också bäras mer nonchalant och nedtonat – man kan verkligen skapa sin egen stil. Matthew är dessutom fantastisk på färgsammansättningar. Detta är ett storslaget samarbete för H&M, och det ligger helt i linje med vår idé om vårens och sommarens modebild” .

Läs H&M:s uttalande här.
» ulrika

åh, vilken klänning!

Kommentaren skrevs 2008-11-25, klockan 18:19:30
URL: http://colorelle.blogg.se/
» Erika

Det där skrev jag också om i min blogg, jag tror det kommer bli bra :)

Kommentaren skrevs 2008-11-26, klockan 15:52:26
URL: http://icanpikan.blogg.se/
» Rasmus

Kan folk inte skriva om annat än mode, smink och kändisskvaller?

Kommentaren skrevs 2008-11-27, klockan 19:12:48
URL: http://rollywood.blogg.se/
» S

Om det blir ett bra samarbete och snygga kläder enligt bloggmodemaffian, så kommer det bli kaos när det släpps på H&M! Men det ser man framemot.

Kommentaren skrevs 2008-11-27, klockan 20:12:38
URL: http://laurenconrad.blogg.se/
» petra

spännande !

Kommentaren skrevs 2008-11-27, klockan 23:13:53
URL: http://petraao.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentera här:

RSS 2.0